Kastanie Allé 17, Vanløse

Nyistandsat i hjertet af Vanløse

Se bolig

Kastanie Allé 17, 2 th,
2720 Vanløse

  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.715 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke E
  • Byggeår 1972
  • Boligareal 93 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1

Nyistandsat 93 kvm lejlighed til den lille børnefamilie, centralt beliggende i Vanløse

På en skøn og central placering i Vanløse er vi glade for at kunne udbyde denne gennemrenoverede og helt nyistandsatte lejlighed til salg. Med adresse her går bolig og beliggenhed op i en højere enhed.

Lejligheden, som ligger på anden sal, råder over 93 moderniserede kvadratmeter, som fordeler sig over en planløsning bestående af entré, gang, badeværelse, stue, køkken og to værelser. Den gode fordeling gør lejligheden ideel til bl.a. børnefamilien eller parret, som planlægger familieforøgelse, og pladsfordelingen giver da også lejligheden den fordel, at der er god plads til at oprette endnu et værelse, hvis behovet skulle opstå.

Lejligheden er op til dette salg blevet moderniseret fra gulv til loft - den er så ny, at køber bliver den første, der får nøgler til hoveddørens helt nye lås. Alle vægge er blevet filtet, pudset og malet, alle lofter og alt træværk er malet og alle de lyse trægulve er blevet afhøvlede og mat-lakerede. Denne renovering skaber en sammenhængende bolig, som giver en lækker kontinuitet hele lejligheden igennem.

Badeværelset har fået nye, hvide klinker, toilet, bruser og håndvask samtidig med, at man har bibeholdt dets smukke, oprindelige detaljer, som terrazzogulvet og det indbyggede badekar. Terrazzogulvet er blevet slebet, og badekaret har fået ny glasur, og begge dele står som nye uden at have mistet deres oprindelige charme.

Køkkenet er splinternyt og ubrugt. Det er blevet flyttet fra sin oprindelige placering i det lille værelse for at skabe mere plads og gøre lejligheden tidssvarende. Der er nu åben adgang mellem stue og køkken med mulighed for at lukke af med skydedøre. Køkkenet er indrettet med skabe i mørkt træ, som smyger sig langs køkkenets sydøstvendte væg. Skabene gemmer på indbyggede hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet har emhætte, ovn, vask og armaturer i mat sort. Ønsker man mere skabsplads i rummet, er der rigelig plads til at tilføje dette, og sælger har da også helt bevidst nøjedes med at opsætte skabe langs den ene væg, da lejlighedens nye ejere således selv har råderum.

Lejligheden har pga. det åbne landskab fra stue til køkken et dejligt lysindfald fra både nordøst og sydvest, og der er gode, store vinduespartier i hele lejligheden. I entréen er der god plads til at stille sko og hænge overtøj, mens gangen råder over et indbygget skab, som giver yderligere opbevaringsplads.

Den gule ejendom er opført i 1972, og hertil hører et nydeligt, grønt gårdmiljø, hvor halvdelen er indrettet som have med gynger og græsplæne, mens den anden halvdel er asfalteret/flisebelagt til cykelparkering, grill m.v. Dette giver et alsidigt og brugbart gårdmiljø, som man hver sommer kan glæde sig til at tage i brug.

Ejendommens beliggenhed på Kastanie Allé er en skøn, fredelig placering for især børnefamilier. Den brede vej har nemlig et minimum af trafik. Her er man tæt på indkøbs- og transportmuligheder med under 10 minutters gang til Ålekistevej, hvor der findes et udvalg af supermarkeder, og Vanløse St., som serviceres af både metro og S-tog. Ved stationen på Vanløse Torv finder man også Kronen, som rummer masser af lokalmiljø, shopping og hygge. Der findes også flere skoler og daginstitutioner i det umiddelbare nærområde, som alle ligger inden for kort gåafstand af hoveddøren. Vanløses nære placering til centrum af København, gør det nemt at pendle til arbejde - både via offentlig transport eller med cykel. Nørreport nås f.eks. på 16 minutter med metro og 23 minutter på cykel.

Vanløse er et ideelt område at slå sig ned i for den lille børnefamilie, så kom og forelsk jer i Vanløse og se på mulighederne, familien får her. Velkommen.


Kastanie Allé 17, 2 th,
2720 Vanløse

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.