Vestre Paradisvej 103, Holte

PANORAMAUDSIGT TIL RUDE SKOV

Se bolig

Vestre Paradisvej 103,
2840 Holte

 • Solgt pris 6.000.000 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke E
 • Byggeår 1975
 • Grundareal 1841 m²
 • Boligareal 186 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 102 m²
 • Carportareal 68 m²

STOR VILLA, HELT PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN VED RUDE SKOV OG I GÅAFSTED TIL SKOLE

Velkommen til Vestre Paradisvej 103 i Holte. Her udbydes en helt igennem fantastisk og charmerende ejendom, hvor børnefamilien kan finde sig til rette på de mange kvadratmeter. Villaen ligger rigtig godt placeret kun ti minutter fra Holte Midtpunkt.

I ankommer til ejendommen, der har et særdeles indbydende ankomstparti med muret dobbeltcarport med stort udhus og vendeplads. Carporten rummer hele 68 kvadratmeter. Herefter venter første indtryk af den helt igennem nydelige ejendom, der blev opført i 1975. Huset ligger rigtig skønt placeret på grunden, der giver råderet over hele 1.841 kvadratmeter, der udfolder sig med et skønt havestykke med flere hyggelige, solrige kroge og samtidig skyggefulde oaser. Her er masser af plads til leg og boldspil for de yngste medlemmer og afslapning for de voksne.

Indendørs udfolder sig hele 186 kvadratmeter samt kælder på 102 kvadratmeter. Der venter en masse flotte detaljer, såsom egetræsgulve på under- og overetagen pånær toilet, entre, badeværelser og køkken. Derudover gulvvarme på de to badeværelser.

Villaens stueplan byder først og fremmest på et rigtig godt bryggers, hvor der er god plads til opbevaring. Bryggerset munder ud i et nydeligt køkken, der står med et flot klinkegulv, hvide skabslåger, alt i hårde hvidevarer, masser af plads til de kulinariske udfoldelser - og man kan sagtens være flere om madlavningen. Villaen kan også tilbyde et stort samlingsrum i form af spisestuen og et hyggeligt sofahjørne. Her er der god plads til hverdagslivet og alle de fælles stunder med gæster og familien. I sommermånederne kan I rykke selskabet ud på husets terrasse, lade grillbøfferne stå og syde og nyde en forfriskning. Stueplanet kan også tilbyde to værelser, der begge er i en rigtig god størrelse samt et badeværelse. Villaen er naturligvis også udstyret med en misundelsesværdig førstesal, der ligeledes giver masser af plads til familien. Den udfolder sig med en stor dagligstue, hvorfra I kan nyde en panorama udsigt til Rude skov - og her kan man få mange timer til at gå med en god bog i hjørnet. Dertil kommer et stort soveværelse med udgang til en virkelig skøn østvendt balkon samt et stort badeværelse med badekar og et gæstetoilet. I villaens kælder venter der yderligere plads, der giver mange forskellige muligheder i forhold til indretning. Husets kælder er nemlig indrettet med en stor gildestue, et værelse og et kontor. Samtidig venter der et vinrum, der vil få vinentusiasten i rigtig godt humør. Kælderen er også indrettet med et gæstetoilet, disponibelt rum og et vaskerum.

Med adresse på Vestre Paradisvej 103 er beliggenheden også i hus. Navnet taler næsten for sig selv - her er virkelig tale om et lille paradis med mange grønne områder, nærhed til skoler og indkøbsmuligheder. Villaen har en fin og fredelig beliggenhed i det populære Paradiskvarteret 650 meter fra nærmeste skole og daginstitution, så det gør det dejligt nemt i hverdagen. I vil også være tæt på fritidsaktiviteter med kort afstand til Rudegaard Stadion og Holtehallerne.
Samtidig vil I kunne sætte hak ved en masse naturskønne områder, hvor I kan nyde gå- og løbeture i nogle af de bedste omgivelser og garanteres en indsprøjtning af frisk luft og natur. Der er nærmest tale om et mekka for naturelskere, da her er et rigt dyreliv, hvor blandt andet rådyrene af og til kommer forbi og hilser.

Fra villaen er der under ti minutters kørsel til Holte Midtpunkt, der rummer et indkøbscenter, et bibliotek samt kontorer. Desuden finder man butikker i alle kategorier - for ej at glemme byens rådhus, der er tegnet af selveste Arne Jacobsen. Holte Station ligger også kun 2,3 kilometer fra villaen og ellers kan I tage bus 190 mod Lyngby lige udenfor døren. Der er virkelig tale om en eminent beliggenhed på en rolig villavej, hvor man ikke skal gå på kompromis. Huset har været i familiens eje i 27 år, og nu er det klar til at blive indtaget af en ny familie.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Vestre Paradisvej 103,
2840 Holte