Ørestads Boulevard 59A, København S

LUKSUS PENTHOUSELEJLIGHED

Se bolig

Ørestads Boulevard 59A, 11 1101,
2300 København S

  • Kontantpris 6.795.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.638 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke B
  • Byggeår 2005
  • Boligareal 146 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1

LUKSUS PÅ 11. ETAGE I V-HUSET’S PENTHOUSELEJLIGHED

På Ørestads Boulevard 59A har I nu mulighed for at få fingrene i denne topmoderne og attraktive penthouselejlighed, som lige nu ligger og venter på nye ejere. Lejligheden byder på fuldkommen luksus for både familier og par, som ønsker noget helt ud over det sædvanlige. Her er der ikke gået på kompromis med indretningen, som bl.a. byder på lyse, flotte egetræsgulve i samtlige rum samt store, smukke panoramavinduer, som pryder lejligheden med helt fantastiske lysindfald fra alle vinkler.

Lejlighedens planløsning strækker sig over i alt 146 velindrettede kvadratmeter. Fra hoveddøren træder vi ind i en rummelig entré med åben forbindelse til køkkenet. Her er der god plads til at hænge overtøjet og stille skoene inden vi bevæger os videre ind i boligen. Lejlighedens åbne køkken er indrettet i stilrent, minimalistisk design og rummer desuden en flot, separat køkkenø, hvilket gør det nemt for lejlighedens beboere f.eks. at samles til en hyggelig snak, mens middagsmaden simrer. Passerer vi køkkenet, møder vi den store, attraktive stue/alrum, hvor hele familien nemt kan samles om spisebordet til hverdagens og weekendernes familiemiddage. For enden af rummet kan I nemt etablere et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan samles til hygge og samvær foran fjernsynet og nyde en første klasses udsigt over byen.

Foruden alt dette råder lejligheden også over to fine, regulære værelser, som begge har adgang til en egen hems og er beliggende i forlængelse af hinanden. Disse kan nemt fungere som eksempelvis børneværelser, hvor de små får ekstra plads at boltre sig på. I modsatte ende af lejligheden finder vi her et mindre, lyst badeværelse, et kontor med åben forbindelse til stuen samt endnu et regulært værelse. Fra kontoret har man direkte udgang til lejlighedens store, private tagterrasse, som byder på en smuk udsigt over byens tage og er intet mindre end guld værd i de lunere perioder. Her er det oplagt at slå sig ned ned til hyggelige grillaftener med familie og venner, når vejret tillader det eller blot nyde en kop morgenkaffe i ro og mag.

Lejligheden finder vi på 11. sal og er beliggende helt ude på spidsen af bygningen, så der er ingen risiko for generende naboer. Ejendommen er V-huset - en smuk og arkitektonisk ejendom fra 2005, som rejser sig i hele 11 etager. Udefra skaber ejendommen et smukt og unikt mønster takket være de flotte spidse glasaltaner, som pryder facaden. Her er intet overladt til tilfældighederne, og ejendommens beboere kan derfor nyde godt af flere moderne faciliteter såsom elevator og dørtelefon. Beboere kan desuden også glæde sig over et fælles gårdmiljø med både legeplads og bålplads og således masser af opholds- og aktivitetsmuligheder for både små og store.

Med adresse på Ørestads Boulevard 59A kommer I til at bo i en populær og moderne bydel i Ørestad, som er kendetegnet ved Byparken, som er beliggende blot et stenkast fra ejendommen. Dette er efterhånden blevet områdets lokale mødested og er et slaraffenland for børn, som kan give sig i kast med alt fra rutchebaner og klatrestativer til sandkasser og gynger m.m. Bydelen i sig selv er karakteriseret af både erhvervs- og boligejendomme samt en masse gode tilbud, som er med til at forme hverdagslivet for byens beboere. I kan f.eks. smutte en tur i det store shoppingcenter, Fields, hvor der venter et hav af indkøbsmuligheder, specialforretninger, biograf og meget mere. Området rummer desuden også både gymnasium, skole og flere daginstitutioner, så der er rige muligheder for, at børnene kan vokse op i trygge rammer. Bydelen er desuden også hjem for Royal Arena samt både skjøtebane og golfbane m.m., som er med til at styrke byens kulturelle liv, mens de gode grønne byrum bidrager til en god luftforandring, der næsten får jer til at glemme, at I er nær storbyen. Med Ørestad og Bella Center metrostationer tæt ved er I altid sikret hurtige og nemme offentlige transportforbindelser.

Velkommen.

Ørestads Boulevard 59A, 11 1101,
2300 København S

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 23/6 14:15-14:45