Enrumdammen 10, Vedbæk

UDSIGTSVILLA MED DIREKTE ADGANG TIL ENRUM SØ OG SKOV

Se bolig

Enrumdammen 10,
2950 Vedbæk

 • Kontantpris 8.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 9.978 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1967
 • Grundareal 1728 m²
 • Boligareal 184 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Garageareal 27 m²

ISTANDSAT VILLA MED FANTASTISK BELIGGENHED DIREKTE TIL ENRUM SØ OG TRØRØD SKOV

Velkommen til Enrumdammen 10, en enestående beliggenhed i et skønt domain-lignende område, hvor ca 10 huse ligger i fredfyldte omgivelser og omkranser Enrum Sø’s rislende vand og natursmukke aner, der understeder nabolagets idylliske atmosfære.

Her smelter den smukke natur sammen med den 1800 m2 store grund, som et skønt åndehul, hvor man hurtigt kommer ned i gear og glemmer alt om hverdagens små bekymringer. Naturen skaber en fredfyldt kulisse for udelivet og giver plads til hverdagens små tænkepauser såvel som familiehygge og middagsgæster under åben himmel. Alt imens breder grunden sig hele vejen ned Enrum Sø og Trørøds skovbeklædte arealer, som danner det perfekte baggrundsbillede for tilværelsen og indbyder til friluftsliv. Her er stemningen sat fra start.

I dette nabolag er naturen i højsæde, og når sommeren melder sin ankomst kan I sætte kursen mod Vedbæk Strand og havn og nyde en frisk dukkert eller en hyggelig slentretur langs kajen – med nøglerne til denne villa er I sikret en sommer med ferie-fornemmelser. Her ånder alt fred og idyl, og man glemmer næsten, at Københavns pulserende midtby bare ligger 10 minutter herfra og lokker med alt fra gastronomisk forkælelse og hyggeligt caféliv til kultur, shopping, natteliv og alt det, der ellers hører storbylivet til. I skal dog ikke rejse langt for hverdagens fornødenheder, for inden for få minutters cykelafstand breder hyggelige spisesteder, velassorterede handlemuligheder, skole og fritidsaktiviteter sig i nabolaget og sikrer jer en nem og bekvem hverdag. På Enrumdammen 10 skal I ikke gå på kompromis med hverken natur eller byens liv – en bedre beliggenhed ses sjældent!

Den klassiske villa er opført i et plan tilbage i 1967, hvilket slet ikke kommer til udtryk indenfor, hvor alt er total istandsat i kvalitetssikre materialevalg, som kompromisøst forener moderne komfort og tidsløs æstetik.

Villaen henvender sig til børnefamilien eller det kvalitetsbevidste par – unge som seniorer. Gennemgående for indretningen er et nutidigt og minimalistisk design i nordisk stil, hvor lyse trægulve breder sig og store vinduespartier fylder hjemmet med dagslys. Planløsningen byder bl.a. på fire værelser og en stor opholdsstue med pejs, som indbyder til hyggelige stunder, imens lyden af knitrende brænde fra pejsen breder sig og sætter den helt rigtige stemning i hjemmet. Drømmer I om familieforøgelse, så er der rig mulighed for at inddrage en del af store udsigtsstue som et ekstra værelse. Inde- og udelivet forenes fra stuen, som åbner op for den ca. 60 m2 store terrasse med glasværn, der placerer sig øverst på den kuperede grund og åbner op for den smukkeste udsigt over naturgrunden og søen, der elegant smelter sammen. I åben forbindelse til stuen står køkkenalrummet som en integreret del af rummet og viser sig med bordplader og grebsfrie elementer i hvidt, der understreger det stilfulde design. I naturlig forlængelse heraf har I et praktisk vaskebryggers. Afslutningsvis får I to topmoderne badeværelser med store separate bruseafsnit og et gennemført lækker design, som står i flot harmoni med resten af villaen. Gennemgående for villaen er en åben og indbydende atmosfære, den unikke udsigt og den helt igennem fantastiske beliggenhed ved søen og skoven, som man sjældent oplever magen til. Foruden villaen medfølger også en dobbeltmuret, istandsat garage med el-port, hvor der er plads til to biler, cykler samt hobbyværksted.

Her er der plads til livet - inde, såvel som ude. På Enrumdammen 10 går boligdrømmen i opfyldelse.

Velkommen hjem!

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 24/2 12:15-12:45