Kildegårdsvej 99, Hellerup

INDFLYTNINGSKLAR, HERSKABELIG VILLA I HELLERUP

Se bolig

Kildegårdsvej 99,
2900 Hellerup

 • Kontantpris 7.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.797 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1925
 • Grundareal 664 m²
 • Boligareal 171 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 95 m²
 • Garageareal 10 m²

Fantastisk smuk ejendom, i rigtig god stand, og med mange muligheder.

På en dejlig beliggenhed på Kildegårdsvej i Hellerup finder vi denne skønne, hvide villa, som står og venter på overtagelse af sin nye familie. Så hvis I leder efter et hjem i et børnevenligt og trygt område, hvor I kan bo i mange år fremover, så læs med her.

Villaen står en smule tilbagetrukket fra Kildegårdsvej på en 664 kvm stor grund, flot indrammet af hvidpudsede mure, som skaber et smukt indgangsparti for villaen og en ensformig ramme om haven og huset. De hvidpudsede mure fortsætter på selve huset, og som prikken over i’et har villaen et glinsende, sort tegltag fra 2015.

Den klassiske villa er fra 1925 og dens småsprossede vinduer, som også er fra 2015, bidrager til villaens oprindelige kvaliteter. Villaen er yderst velholdt og er senest blevet renoveret og istandsat i 2015, da bl.a. tag og vinduer blev skiftet. Ved denne renovation blev der lagt vægt på kvalitet og detaljer, og det ses tydeligt ved besøg i villaen.

Villaen råder over 171 veldesignede beboelseskvadratmeter, som fordeler sig over et stueplan og en 1. sal. Dertil kommer en 95 kvm stor, tør kælder og en 2. sal, som blev indrettet efter udskiftning af tag i 2015. Hele villaen står lys og indbydende med lyse trægulve, som løber gennem hele villaen og skaber en rød tråd.

Når vi går ind ad villaens imponerende hoveddør, træder vi ind i den rummelig hall, hvorfra trappen går op til første sal. Vi hænger overtøjet i det indbyggede skab og træder fra entréen ind i den dejlige, vestvendte stue, hvor vi som det naturlige midtpunkt finder villaens pejs. Der er masser af lys fra de mange vinduespartier, og de lyse trægulve skaber et smukt og behageligt rum. Fra stuen træder vi videre ind i spisestuen, som åbner op til ikke bare køkkenet, men også ud til den store, sydvendte fliseterrasse.

I spisestuen er der heller ikke mangel på lys og med den korte afstand fra køkken til terrassen, bliver det det oplagte sted til morgenkaffen og middagsselskaberne, når vejret er til det. Køkkenet er indrettet i en nyromantisk landkøkken-stil med hvide under- og overskabe, en bordplade i mørkere træ og alt i hårde hvidevarer.

På 1. salen mødes vi af et lille værelse, som fører ud til en gang, hvorfra vi har adgang til et badeværelse og to store værelser. Værelserne har hyggelige skråvægge, godt lysindfald og er ideelle til at huse familiens soveværelser. Badeværelset på etagen har gulvvarme under parketgulvet og en separat bruseniche med klinker. Fra førstesalen er der åbnet helt op til kip for at gøre plads til tagetagen. De mange dejlige detaljer med højt til loftet og fritlagte spær giver villaen masser af charme, og det går fint i stil med den nyromantiske karakter og indretning, huset har.

Fortsætter vi op på 2. salen, helt oppe under taget, finder vi et stort disponibelt rum og endnu et badeværelse med kar fra 2015. Her er der helt skrå vægge, små og store tagvinduer og et nydeligt indrettet badeværelse, som holder stilen fra de resterende etager.

I den store, tørre kælder er der vaskerum, hele tre disponible rum og egen indgang. Kælderen giver familien masser af kvadratmeter og anvendelsesmuligheder.

Villaens sydvendte baghave ligger helt ugeneret. Med det store terrasseområde, træer og en enkelt græsplæne er den nem at holde, og der er plads til masser af leg og hygge.

Med en placering på Kildegårdsvej kommer I til at bo i et område og i en kommune med nogle af landets bedste skoler - og de ligger ikke langt væk. Til eksempel er Kildegård Privatskole jeres genbo. I har ikke langt til indkøbsmulighederne på Gentoftegade, og Gentofte Sø er det ideelle naturområde til en løbetur eller gåtur med hunden. Skal bilen blive hjemme, kan I cykle til det meste i Gentofte Kommune, men bussen går også til Hellerup St., hvorfra flere tog kører jævnligt til byen.

Velkommen til kvalitet og herskablighed i Hellerup!


Kildegårdsvej 99,
2900 Hellerup

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.