Kunertsvej 2, Tisvildeleje

LIEBHAVERI I TISVILDES GAMLE VANDREHJEM

Se bolig

Kunertsvej 2,
3220 Tisvildeleje

 • Kontantpris 6.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.877 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke C
 • Byggeår 1900
 • Om- eller tilbygget 1987
 • Grundareal 1603 m²
 • Boligareal 261 m²
 • Værelser 8
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 9 m²
 • Carportareal 21 m²

TISVILDES GAMLE VANDREHJEM MED MASSER AF PLADS TIL DEN PLADSKRÆVENDE BØRNEFAMILIE ELLER TO GENERATIONER

Har du altid drømt om at bo i en speciel bolig med noget på hjertet? Så skal du glæde dig til at stifte bekendtskab med Kunertsvej 2. Det Gamle Vandrehjem er en historisk bygning midt i skønne Tisvilde, hvor rammerne i den grad er i orden.

Her får du hverdagsluksus i stor stil!

Første øjekast falder på den lyse facade med det rødmalede træværk omkring de sprossede vinduer, der straks henleder tankerne på klassisk, dansk idyl bag det hvide stakit. De to hovedhuse, der udgør størstedelen af ejendommen, ligger separat fra hinanden og er perfekte til at samle to generationer på samme adresse. Det er også denne opdeling der gør den ideel til udlejning, men selvfølgelig er der også mulighed for at udnytte det hele til eget brug for den pladskrævende familie.

I 1900 blev ejendommen opført og fungerede i en årrække som vandrehjem for gæster og godtfolk. Siden hen er det blevet taget i brug til beboelse og kan i dag præsentere sig som en gennemrenoveret bolig med moderne faciliteter. For eksempel ligger der skjult bag ejendommen en henrivende swimmingpool, som du og din familie kan plaske i når solen står højt på himlen. Det blå vand, det grønne græs og den velholdte ejendom står i den grad i flot kontrast til hinanden, og med både overdækkede og fritliggende terrasser er der mulighed for at nyde synet året rundt.

Den første bygning vi skal kigge nærmere på er den største, der byder velkommen til sit indre med en imponerende hall. De lyse gulve og den luftige trappe, der snor sig op mod førstesalen, er et flot velkomstparti, og man bliver automatisk ledt videre indenfor i stueplan. Her åbner et stort stuemiljø op, der med brændeovn og et flot lysindfald gennem de sprossede vinduer er perfekt som spiseafdeling. I åben forbindelse finder man køkkenet med romantiske fyldningslåger, alt i hårde hvidevarer og rigeligt med bordplads så hele familien kan være med om madlavningen. Endnu et stuemiljø åbner sine døre, og her er især oplagt som dagligstue, hvor alle kan finde sig til rette i sofaen mens snakken går lystigt. Stueplan byder desuden på boligens første værelse, et pænt badeværelse med bruseafsnit samt et praktisk bryggers med egen indgang og vaskesøjle.

Ovenpå findes de resterende to værelser, der begge har gode størrelser, samt et lækkert badeværelse med hjørnespa til total afslapning.

I den anden bygning bliver man bestemt heller ikke skuffet. Igen er planløsningen todelt, hvor stueplan gemmer på køkken med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse med stue, et værelse med egen udgang til det ene af to badeværelser og et bryggers, og førstesalen er indrettet med to værelser. Igen er det eksklusive tema med hverdagsluksus gennemgående, og det er derfor ikke svært at kunne bruge denne del til udlejning.

Smukke Tisvilde er landskendt for sin bjergtagende naturidyl, der kan bryste sig af at tilbyde en af Danmarks bedste badestrande med kilometerhvis af hvidt sand og lavt, børnevenligt vand. Med adresse på Kunertsvej 2 kan du glæde dig til at bo i et skønt, børnevenligt område af den hisitoriske by, hvor du har Tisvilde Skole for enden af vejen og Tisvilde Hegn 400 meter fra hoveddøren. Der er blot 1 km til midtbyen, og her finder du lækre restauranter og hyggelige caféer, som også er med til at kendetegne det dejlige område. Det er nemt at komme hjem når du har været på farten, for der er et stop ved jernbanen kun 600 meter væk.

Velkommen til!

Kunertsvej 2,
3220 Tisvildeleje

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.