Ulrikkenborg Plads 10A, Kgs. Lyngby

RUMMELIG OG VELDISPONERET TREVÆRELSES MED ALTAN SAMT ROLIG OG CENTRAL BELIGGENHED

Se bolig

Ulrikkenborg Plads 10A, 2 tv,
2800 Kgs. Lyngby

  • Solgt pris 2.575.000 kr.
  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Energimærke D
  • Byggeår 1952
  • Boligareal 80 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 1

Hjem, kære hjem!

Midt på Ulrikkenborg Plads centralt i Kgs. Lyngby får du nu mulighed for at indtage byen på en intet mindre end fantastisk beliggenhed, der sørger for, at du aldrig kommer til at mangle noget. Det er svært ikke at forelske sig i denne flotte lejlighed, der har alt.

Lyse trægulve, hvidmalede vægge og tidsløst interiør er bare nogle af de ting, som venter indendøre. Lejligheden har et boligareal på 80 veldisponerede kvadratmeter, og dertil kommer den vestvendte altan. Den kan nemt rumme både cafébord, stole og blomsterkrukker, og man kan således sidde i private rammer og nyde både eftermiddagssolen og solnedgangens brændende himmel senere på dagen.

Fælles for alle lejlighedens rum er, at de er regulære og anvendelige. De fleste rum er tilmed veludnyttede med indbygget skabsplads, der nærmest gør skabe og kommoder overflødige. Planløsningen henvender sig til en bred køberskare, og boligen er derfor som skræddersyet til både singlen, den lille familie og parret – uanset om I er unge, eller om ungerne er fløjet fra reden.

Hoveddøren åbner op til lejlighedens entre, der ligger i centrum med adgang til resten af hjemmet. Her giver det indbyggede skab fra gulv til loft masser opbevaringsplads. Køkkenet er indrettet med lyse, tidløse elementer, og de mange over- og underskabe giver god plads til køkkenudstyr. Der er både vaskemaskine og opvaskemaskine, og her er tilmed plads til en lille spisekrog, hvor morgenkaffen kan nydes. I sommermånederne vil det dog være ideelt at rykke ud på altanen, som ligger i forlængelse af rummet.

Stuen vender mod øst, og dens rummelighed giver et hav af indretningsmuligheder. Der er både plads til sofa- og spisearrangement, og det store vinduespartier sikrer et fantastisk lys indenfor. Der er tilmed fransk altan, hvor man kan åbne op og invitere den friske luft indenfor. Ved siden af stuen ligger boligens mindste værelse, der til trods har en god størrelse. Rummet er ideelt som enten børneværelse eller kontor, og igen er man sikret en masse indbygget skabsplads. Boligens andet værelse vender mod vest, og det er en del større. For familien, der har indrettet det lille værelse som børneværelse, er det perfekt, at man herinde også snildt kan indrette hjemmekontor. Endeligt kommer badeværelset, der er opført med terrazzogulv, hvide vægfliser, separat bruseniche samt en masse skabsplads.

Lejligheden ligger på 2. sal i en gedigen murstensejendom fra 1952. Der er gode parkeringsmuligheder, og samtidig har man brugsret til vaskekælder, tørrekælder og aflåste cykelskure. Ejerforeningen tillader forældrekøb, og det er også tilladt at fremleje sin lejlighed. Lejligheden har også eget kælderrum, og det skal desuden nævnes, at det tilladt at have ét kæledyr pr. husstand.

Denne lejlighed har Lyngby St. og hele den centrale midtby som nabo. Stationen ligger mindre end 100 meter fra ejendommen, hvilket betyder, at du kan gå fra din lejlighed, tage toget ind til Hovedbanegården og befinde dig i Indre København på kun 17 minutter. Det tager også kun fem minutter at gå til alle Lyngby Hovedgades mange butikker, caféer og restauranter, og udvalget fortsætter inde i Lyngby Storcenter lige overfor. Lyngby huser desuden velrenommerede folke- og privatskoler, ligesom her er diverse videregående uddannelser. Et ekstra plus ved Lyngby er de mange, veltrimmede parker, hvor man kan nyde solskinsdage under åben himmel – og fra lejligheden fører et lukket stisystem hele vejen ned til Lyngby Sø, hvor de snoede grusstier er perfekte til en løbe- eller gåtur i det fri.

Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Ulrikkenborg Plads 10A, 2 tv,
2800 Kgs. Lyngby