Kongshvilebakken 48, Kgs. Lyngby

Unik byggemulighed med mulighed for udsigt til Lyngby Sø!

Se bolig

Kongshvilebakken 48,
2800 Kgs. Lyngby

 • Kontantpris 6.700.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.582 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1976
 • Grundareal 895 m²
 • Boligareal 147 m²
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Garageareal 23 m²

Byg dit drømmehus på denne fantastiske grund beliggende i roligt grønt villaområde ved Lyngby Sø. Her kan du bygge op til 223m2

Her får du nu muligheden for at bygge nyt hus i etableret naturskønt villaområde. På denne fantastiske beliggenhed kan du få unik udsigt til Lyngby sø i meget rolige børnevenlige omgivelser. Villavejen er blind vej og uden særlig trafik – her kan børnene lege trygt med naboerne. Fra ejendommen er der kort afstand til dagligvareindkøb, vuggestue, børnehave idrætsfaciliteter og fantastiske skoler (både privat og offentlig) sportsaktiviteter.

Grunden må bebygges med 25% (op til 223 m2) og der er ingen bevaringsværdi på ejendommen (hvilket betyder at vi kan være sikre på at man får lov til at rive ejendommen ned). Der må gerne bygges i 2 beboelsesplan, dog skal en eventuel 1 sal være med skrå tagkonstruktion. Lokalplanen kan findes under sagens dokumenter – ejendommen ligger i område A1.


Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.