Baneskellet 74, Vedbæk

FREDET CHARMERENDE RÆKKEHUS I SKØNNE VEDBÆK

Se bolig

Baneskellet 74,
2950 Vedbæk

  • Solgt pris 3.800.000 kr.
  • Ejendomstype Rækkehus
  • Energimærke E
  • Byggeår 1908
  • Om- eller tilbygget 1942
  • Grundareal 189 m²
  • Boligareal 72 m²
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2

FLOT OG CHARMERENDE RÆKKEHUS, BELIGGENDE I FREDDET EJENDOM I SKØNNE VEDBÆK

I det hyggelige og yderst charmerende kvarter omkring de gamle, fredede DSB-ejendomme for enden af en blind vej sælges nu dette smukke rækkehus.

Som en velbevaret hemmelighed fra 1908 placerer huset sig for enden af en blind vej. En mere børnevenlig og ugeneret placering er svær at finde. Det er uden tvivl en beliggenhed, hvor I ikke behøver gå på kompromis, da den kombinerer alle Vedbæks goder – tæt ved station, skole og indkøb.

Ejendommen er fredet, hvilket blandt andet betyder, at der ikke skal betales ejendomsskat. Desuden er der markante lave anvendelsesudgifter, så her er du garanteret en bolig, der er billig at bo i.

Fra hoveddøren bydes man velkommen indenfor til 72 meget veludnyttede kvadratmeter fordelt på tre plan. Allerede fra man træder ind ad hoveddøren, lægger man mærke til den hyggelige stemning, hvor lyse vægge og flotte gulve er med til at skabe de perfekte rammer i det skønne rækkehus.

Fra den lyse entré bevæger vi os ud i det imponerende køkken.

Boligens stue har en god størrelse, som gør det muligt både at indrette et hyggeligt sofaområde, hvor man kan samles og slappe godt af samt at placere et fint spisebord. I stuen mødes man af et smukt lysindfald, som er med til at skabe en god atmosfære, og så lægger man især mærke til de lyse trægulve.

På stueplan finder vi også rækkehusets lyse og flotte badeværelse, hvor pladsen, der er til rådighed, er meget veludnyttet. På badeværelset træder især de sandfarvede klinker positivt frem, og i den separate bruseniche er de lagt på både gulv og vægge.

Oppe på boligens 1. sal finder vi to gode værelser, som kan udnyttes til lige det, man selv finder bedst. Fra trappen kommer man op på en fin repos, og herfra ledes man ned mod de to lyse rum.

Helt øverst oppe finder vi et tredje værelse, som allerede fra første øjekast charmerer med sine skrå vægge.

Både foran og også bag ved rækkehuset byder der sig nogle yderst hyggelige udendørsområder, hvor man kan søge ud og nyde solens varme stråler. For at komme frem til boligens hoveddør skal man bevæge sig gennem forhaven, som emmer af særdeles hyggelig gårdstemning. Her er der lagt op til, at man søger ud og nyder sin eftermiddagskaffe mens de rolige omgivelser får en til at slappe godt af efter en lang dag. Fra forhaven kan man desuden tilgå et skur med en masse god opbevaringsplads samt et nydeligt bryggers, hvor dagligdagens praktiske gøremål nemt kan ordnes.

I baghaven er der lagt op til mange hyggelige aftener i grillhyggens tegn. Baghaven består nemlig af en flot terrasse, hvor der er god plads til at placere et fint havemøbelsæt, og som man kan tilgå fra stuen. Bag terrassen er der anlagt en lille græsplæne, som er nem at holde.

Det smukke vedbæk-område er først og fremmest præget af den umiddelbare nærhed af Øresund, og fra villaen er der da også kun 500 meter ned til havets blå bølger. Byen kredser om det hyggelige miljø omkring havnen, hvor der ligger adskillige restauranter og caféer. Ved havnen er der også rig mulighed for at udøve forskellige slags sejlsport og andre spændende friluftsaktiviteter.

Nord for havnen ligger Vedbæk Strandpark, hvor der er gode bademuligheder både sommer og vinter. Ved strandparken har vinterbaderne blandt andet deres egen klub, såvel som andre foreninger. Omkring strandparken kan man også finde en hyggelig bålplads, hvor man kan grille.

Centralt placeret i byen finder vi også stationen, hvor man både kan tage toget til Helsingør eller ind til København. Stationen ligger kun 400 meter fra det fine rækkehus. Stationsbygningen i vedbæk er tegnet af statsbanernes berømte arkitekt Heirich Wench, og bygningen er nu fredet.

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Baneskellet 74,
2950 Vedbæk