Klampenborgvej 104, Kgs. Lyngby

Perfekt villalejlighed

Se bolig

Klampenborgvej 104, ST
2800 Kgs. Lyngby

 • Kontantpris 5.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.551 kr.
 • Ejendomstype Villalejlighed
 • Energimærke E
 • Byggeår 1923
 • Om- eller tilbygget 1934
 • Grundareal 721 m²
 • Boligareal 130 m²
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Kælderareal 56 m²

Perfekt istandsat villalejlighed med Dyrehaven som nabo

Velkommen i det grønne! Her på Klampenborgvej, lige på grænsen mellem Lyngby, Charlottenlund og Klampenborg, finder vi denne smukke villalejlighed. Lejligheden befinder sig på stueetagen af en smuk hvid villa fra 1923 med et karakteristisk rødt tegltag. Villaen er placeret på den bagerste del af den 1182 kvm store grund, helt tilbagetrukket fra vejen, og lejligheden har udover egen hovedindgang også egen helt ugeneret have. Haven er et helt kapitel for sig, så den vender vi tilbage til.

Her befinder vi os ikke kun i en perfekt istandsat bolig, men også i en villa, som står med nymalet facade og nyt tag. Lejligheden fungerer som sin egen separate bolig med den private hovedindgang og afskærmede have. Alt i denne bolig skriger kvalitet, og snakker vi om at være indflytningsklar, så kommer vi ikke nærmere sandheden - ikke engang et ekstra lag maling er nødvendigt inden indflytning. Faktisk er alt i denne villalejlighed lavet ud over det sædvanlige, og der er blevet lagt stor vægt på, at det er kvalitetsmaterialer og -arbejde hele vejen igennem, ja selv de mindste detaljer er i orden - tjek bare fuge og slibearbejdet på vinduesrammerne, hvor de nye energiklasse B vinduer med sprosser i lærketræ er isat. Terrassedørene har dørtrin i mahogni og radiatorerne smukke skjulere i flet. Hele lejligheden har med sine mange vinduer et fantastisk lysindfald, som gør boligen utrolig indbydende med en snert af sydlandsk stemning. Alle døre og vinduer er nye og i samme høje kvalitet, som resten af boligen.

Lejlighedens planløsning er perfekt disponeret og fordeler sig over et stort køkkenalrum, tre gode værelser, en dejlig stue og to badeværelser. Køkkenalrummet fungerer som boligens hjerte og fordelingsrum. Det er herfra, at I gennem de to store dobbelte terrassedøre inviterer fuglesang og natur indenfor, og derigennem I har udgang til den store nylagte fliseterrasse og vidunderlig grønne have. Også i køkkenet er der tænkt over detaljen, som udover at være lækkert, også øger brugervenligheden - til eksempel kan nævnes køkkenskabene, som i stedet for almindelige hylder, har udtræk, som sikrer, at I nemt når det, som står allerbagerst. Her findes selvfølgelig også alle hårde hvidevarer, som er af nyere dato.

Boligens master bedroom har tilstødende badeværelse, som med gulvvarme, stor bruseniche og en smuk terrazzo bordplade, som går ud i et med håndvasken, skaber et skønt badeværelse, som leder tankerne hen på et spamiljø.

Også i lejlighedens andet badeværelse er der gulvvarme og terrazzobord og -vask. Dette badeværelse ligger perfekt placeret i forhold til lejlighedens to andre værelser, som dermed skaber en ideel mulighed for at indrette enten en teenage- eller gæsteafdeling.

Resten af lejligheden står ligeså pæn og lækker med en skøn stor stue, som er nemme at indrette.

Til slut får I adgang til kælderen, som deles med overboen, men hvor hver anpart har eget kælderrum foruden en masse fællesrum. Der er egen vaskemaskine i lejligheden.

Vi lovede at vende tilbage til haven, da den også er noget særligt. Haven har nylagte flisestier- og terrasse, nyt hegn, en skøn græsplæne og med en sydvestvendt placering, er her sol hele dagen. Haven er i selv sig nyplantet bortset fra et par gamle træer. Det er en slags paradishave med æble- og blommetræer, brombær, hindbær, blåbær og rabarber en masse. Med fuld afskærmning og markise over hele terrassen, er det her, livet leves om sommeren. Når solen går ned, lyser de strategisk placerede LED spots haven op og understeger følelsen af at være under sydlandske himmelstrøg.

Har I mod på mere natur, så breder markerne og Ermelunden sig ud på den anden side af Klampenborgvej. I har adgang til Dyrehaven gennem Fortun-lågen lige rundt om hjørnet. Så er I dus med himlens fugle og skovens grønne træer, så finder I ikke en skønnere beliggenhed.

Vi glæder os til at byde jer indenfor!

Kongens Lyngby - en moderne by kun 15 kilometer fra København

Kongens Lyngby nord for København har det hele. Her er smuk natur, fredelige villaveje og et godt miks af unge og ældre. Og ja, så har byen også et stort shoppingcenter og en livlig hovedgade med et væld af moderne butikker, caféer og restauranter.

Lyngby grænser op til Mølleådalen, Sorgenfri Slotspark og Ermelundskilen, så der er masser af muligheder for at nyde naturen under åben himmel – hvad enten det er til lands eller til vands. Samtidig er der flere parker og grønne, rekreative områder i selve Lyngby samt en stor sø, hvor man blandt andet kan fiske og sejle.

Lyngby voksede op omkring et vadested ved Mølleåen. Den ældste landsby lå omkring kirken og Lyngby Kirkestræde. I 1600-tallet voksede landsbyen op af bakken til den nuværende placering populært kaldet Bondebyen. Bondebyen er blevet betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

I dag består Lyngby af forskellige bymiljøer, der er karakteriseret ved relativ tæt bebyggelse med købstadspræg, detailhandel, boliger og kulturelle institutioner. Lyngby består af seks områder: Bondebyen, Fuglevadskvarteret, Fortunbyen, Ulrikkenborg/Lyngby Vest, DTU og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

DTU i den nordlige del af Lyngby er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Byen har desuden et væld af både kommuneskoler og privatskoler, heriblandt Engelsborgskolen, Lindegårdsskolen, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole, Billums Privatskole og Sankt Knud Lavard Skole. Derudover er byen velforsynet med daginstitutioner, SFO’er og fritidsaktiviteter for børn i alle aldre.

Lyngby Station er en station på Nordbanen og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen er placeret centralt i Lyngby, og med dens store busterminal er den samtidig central for bustransporten i de nordlige forstæder til København. Togtiden til Nørreport Station er cirka 18 minutter.

SE OG LÆS MERE OM KONGENS LYNGBY HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.