Gl.Dronninggrd.Alle 1, Holte

KLASSISK MURERMESTERVILLA MED EGEN BÅDEBRO VED VEJLESØ

Se bolig

Gl.Dronninggrd.Alle 1,
2840 Holte

 • Kontantpris 9.490.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 8.472 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1917
 • Om- eller tilbygget 2010
 • Grundareal 1116 m²
 • Boligareal 225 m²
 • Værelser 8
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 90 m²

KLASSISK MURERMESTERVILLA CENTRALT BELIGGENDE I HOLTE - MED EGEN BÅDEBRO VED VEJLESØ

På adressen Gl. Dronninggårds Allé 1 ligger denne klassiske murermestervilla fra 1917 - der måske endda er den flotteste villa i området. Huset præsenterer sig flot og velholdt med sprossede vinduer, fyldningsdøre og flotte plankegulve - og denne perle af en villa med masser af personlighed og sjæl kan nu blive jeres.

Herligheden fremstår indflytningsklar, og stilen i huset er kendetegnet ved en imødekommende og elegant indretning, hvor klassiske detaljer mødes med nutidig og moderne indretning og lys.

Villaen har i 2010 fået integreret en flot tilbygning med gulvvarme, som imødekommer husets stil.

Villaen egner sig perfekt til børnefamilien, både den store og den sammenbragte, og der er et utal af muligheder ift. indretningen, da der er mange værelser fordelt på husets 225 m2.

Bliver I de nye ejere af huset her, får I andel i en søgrund med bådebro ved Vejlesø. Det giver den naturelskende familie det ultimative frirum, når weekenderne kan bruges ved den fredfyldte sø - og hjemmefra har I pakket en lækker picnickurv, som I kan nyde på søen.

Fra den spektakulære opholdsstue kan I åbne ud til den store træterrasse fra de tre fløjdøre og bringe naturen ind i stuen - de store gulv til loft-døre bidrager til fornemmelsen af, at stuen og det skønne udendørsmiljø smelter sammen. Stuen inviterer til hyggelige stunder med familien foran den svenske porcelænskakkelovn. Den tilbyggede stue er helt fantastisk med pyramideformet loft, og et vindue i toppen der giver et fantastisk lys. I tilbygningen er der plankegulv fra Dinesen.

Villaens hjerte må siges at være det charmerende køkkenalrum fra 2009. Køkkenet er et eksklusivt og stort Kvänum-køkken med bordplade i amerikansk valnød. Et af de vigtigste elementer i køkkenet er komfuret, og her bliver I ikke snydt, I får et flot, sort komfur, der står i kontrast til køkkenets hvide elementer.

I den anden ende af køkkenalrummet kan familien sætte sig til bords ved den hyggelige bænk, som danner rammen for spisekrogen. I vintermånederne kan I tænde op i den yndige, gamle kamin, mens I nyder en varm kop kakao ved bordet - og duften af hjemmebagte boller fra ovnen breder sig i hele huset.

I forlængelse af det store opholdsrum finder vi en flot spisestue, hvorfra I kan tilgå den store træterrasse, der følger husets køkkenalrum, spisestue og opholdsstue i et lækkert forløb. Fra terrassen har I en fantastisk udsigt over jeres grønne oase, der omkranses af store træer. På terrassen kan I nyde at mærke vinden og solen, mens børnene spiller bold eller leger tagfat på græsplænen.

På 1. salen er der tre reelle værelser samt bad og toilet. Bevæger vi os yderligere op, finder I en 2. sal, der er godt udnyttet med teenageværelse og kig til Vejlesø. I kælderplan finder I en høj og anvendelig kælder på 90 m2 med teenageværelse, gulvvarme, badeværelse, vaskerum og et stort værelse med udgang til haven.

Boligen er centralt beliggende i Holte med kort afstand til transport, gode skoler og daginstitutioner. I bliver ejerne af en bolig, der passer perfekt til børnefamilien, der drømmer om plads og naturens diversitet.

Fra jeres nye adresse er der gåafstand til alt, hvad Holte har at byde på, herunder Vejlesø og Furesøen, Roklubben, Holte Station og Holte Midtpunkt.

Trænger løbeskoene eller cyklen til at blive luftet, er der rig mulighed for løbe-, gå- og cykelture ved Furesøen og Vejlesø, hvor der også er sejlads.

En privat sti fører ned til jeres søgrund og bådebro, hvor weekenderne kan bruges ved Vejlesø, eller I kan besøge og sejle på Furesøen.

Vi glæder os til at kunne fremvise denne skønne murermestervilla for jer - kontakt vores mægler allerede i dag.


Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.