Søndervigvej 6, Vanløse

Mulighedsrig villa med central beliggenhed i Vanløse

Se bolig

Søndervigvej 6,
2720 Vanløse

  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.953 kr.
  • Ejendomstype Villa
  • Energimærke F
  • Byggeår 1929
  • Grundareal 710 m²
  • Boligareal 93 m²
  • Værelser 4
  • Etager 1
  • Garageareal 21 m²

Et hus med plads til drømme.

Mulighedsrig villa med central beliggenhed i Vanløse

Går I med drømmen om at skabe jeres eget hjem, som passer til jeres ønsker og behov? Så skal I kigge med her!

Nu udbydes denne mulighedsrige villa, som byder på en central beliggenhed i Vanløse.

Villaen er opført i 1929 og byder på en grund på 713 kvadratmeter. Boligen fordeler sig på 93 kvadratmeter og byder på gode muligheder for ombygning eller renovering. Med villaens store grund er der også god mulighed for at gå all-in og foretage en nedrivning, så I kan bygge jeres nye hjem helt fra bunden af.

Villaen byder på en stor dobbelt stue, som forenes med hjemmets køkken. Stuerne forbindes af en flot, detaljerig værnemagerbue, som tilfører en helt særlig charme til rummet. Her får I masser plads til både sofaområde og spiseplads, hvilket skaber mulighed for at samle familien på tværs af hverdagens forskellige gøremål. Boligens køkken er funktionelt indrettet i træelementer med masser opbevaringsmuligheder og plads til et par hjælpende hænder, når gryder og pander skal i brug. Villaens to stuer og køkken skaber sammen rammerne for hjemmets hjerterum, hvor familiens samvær kan prioriteres.

Villaen byder på to værelser, hvor det ene er oplagt til at være hjemmets soveværelse. Det andet værelse er oplagt til at være hjemmets hobby- eller opbevaringsrum, da værelset er et gennemgangsrum til boligens bryggers. For den store børnefamilie er der masser muligheder for at skabe flere børneværelser eller ekstra rum ved en ombygning eller renovering.

Boligens badeværelse er af god størrelse og rummer plads til alle hjemmets beboere, når alle skal ud af døren i de travle morgentimer. Badeværelset er indrettet med lyse klinker og grønne, rustikke skabe, som sørger for gode opbevaringsmuligheder. Villaen byder også på en stor entré og et disponibelt rum.

Omkringliggende villaen har I boligens store grund, som byder på en dejlig, skøn have. Her finder I en stor plæne, som rummer plads til sjov og leg for både store og små. Med villaens sydvestvendte terrasse sikres I den perfekte hyggekrog, når sommeren står for døren, hvor hele familien kan samles. Villaens have er fyldt med masser natur, her finder I både en stor køkkenhave og træer, som sammen skaber en idyllisk oase. Hele haven omfavnes af en høj, tæt hæk, hvilket sikrer jer rolige og ugenerte omgivelser.

Hvis I går med tankerne om at skabe jeres eget hjem fra bunden, har I her den helt perfekte grund at gøre det på!

Villaen er beliggende centralt i Vanløse i et skønt, voksende område på en rolig villavej. Med adresse på Søndervigvej finder I alt, hvad hjertet begærer, næsten lige uden for døren. Indkøbsmuligheder har I indenfor 450 meter, mens de nærliggende gader byder på forskellige butikker, caféer og restauranter. Shoppingcentret Rødovre Centrum ligger også kun 2,5 kilometer væk, hvor I finder et hav af butikker og spisesteder. Til de mindste i familien ligger der både børnehave og skole kun halvanden kilometer væk, og indenfor kort afstand har I også Vanløse Idrætspark. Bussen kører lige rundt om hjørnet, og der er kun 200 meter til Jyllinge Station. Indenfor 500 meter har I Damhusengen og -søen, som byder på skønne, naturrige omgivelser, hvor de varme sommerdage kan nydes.

Der er tale om et område med muligheder for både store og små!

Velkommen til!

Reserveret