Kirsebær Allé 9, Holte

STOR GRUND NED TIL CHARMERENDE SØ

Se bolig

Kirsebær Allé 9,
2840 Holte

 • Kontantpris 8.900.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 8.825 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke E
 • Byggeår 1915
 • Om- eller tilbygget 1995
 • Grundareal 2465 m²
 • Boligareal 175 m²
 • Værelser 3
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 56 m²
 • Garageareal 40 m²

Stor unik ejendom beliggende direkte til charmerende sø centralt i Holte

Helt for enden af den børnevenlige og stille villavej Kirsebær Allé møder du denne iøjefaldende villa, som måske har én af Holtes allerbedste beliggenheder. Her er tale om en ægte livsnyderadresse på en stor grund, der fører direkte ned til en charmerende lille sø, hvilket tilføjer en næsten parkagtig stemning til havens grønne arrangement.

Midt i disse helt utrolige omgivelser kommer du til at bo afskåret og roligt; helt ugeneret fra naboer, trafikstøj m.m. og med en sikker og direkte skolevej til glæde for både børn og voksne. Med disse næsten ”landlige” forhold præget af den smukke sø, fredfyldte villakvarterer og omkringliggende skove er det næsten svært at forestille sig, at den centrale del af Holte kun befinder sig én kilometer fra bopælen. Men ikke desto mindre er det sandt. På små ti minutter-et kvarter kan du spadsere ind til bykernen og nyde godt af alt det, Holte har at byde på – heriblandt indkøbscentret Holte Midtpunkt, Holte Station (der via S-toget kan bringe dig ind til Københavns Hovedbanegård på bare 25 minutter), smukke Rude Skov, Vejlsø, Furesøen og den attraktive Søllerød Golfbane 3 km væk.

Omdrejningspunktet for al denne herlighed har man tilbage på Kirsebær Allé 9, hvor villaen står i al sin pragt med i alt 322 etagemeter fordelt fra kælder til kvist. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en gennemført og på mange måder særegen bolig, der bl.a. tæller hele tre badeværelser og tidstypiske detaljer med et sydlandsk tvist, hvilket især kommer til udtryk i det grønne højglanskøkken med de håndlavede italienske klinker. Villaen er med sit interiør således lidt af en ener med mange gode og dyre løsninger, men for et mere tidssvarende udtryk kræver ejendommen en gennemgående opdatering.

Her får du altså en storslået mulighed for at erhverve dig en helt suveræn grund med masser af plads og direkte adgang til søen og samtidig sætte dit præg på en i øvrigt fin villa, så den bliver præcis, som du ønsker. Grundens størrelse på 2.465 m2 giver rig mulighed for at udvide og bygge til, ligesom en komplet ombygning og istandsættelse er en mulighed. Fantasien har som bekendt ingen grænser.

I sin nuværende form ankommer man til et hyggeligt indgangsparti, hvor familiens køretøj kan parkeres i carporten, som har videre adgang til et medfølgende skur/værksted. Husets kælder byder med sine 76 m2 på lidt af hvert – både i den praktiske afdeling med vaskerum og den mere anvendelige med to gode disponible rum til fri rådighed.

Ovenpå samler opmærksomheden sig om det skønne alrum, hvor køkken, spiseafdeling og charmerende opholdsstue opleves som en flydende helhed, når man bevæger sig fra rum til rum. Her finder man mange fine detaljer, og de hyggelige lokaler er perfekte til alt fra hverdagstrummerum til skønne middage med venner og familie. Dertil rummer etagen to ud af i alt tre badeværelser. Det sidste findes på førstesalen sammen med to gode værelser – det ene med balkon!


Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.