Plantagekrogen 16, Vedbæk

Helårsgrund direkte til Maglemosen

Se bolig

Plantagekrogen 16,
2950 Vedbæk

 • Kontantpris 4.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.650 kr.
 • Ejendomstype Helårsgrund
 • Byggeår 1964
 • Om- eller tilbygget 1975
 • Grundareal 1204 m²
 • Boligareal 147 m²
 • Værelser 5
 • Etager 3
 • Kælderareal 77 m²
 • Carportareal 36 m²

Velbeliggende helårsgrund beliggende for enden af blind villavej - direkte til Maglemosen

Drømmer I om at bygge eget hus?

For enden af den lukkede villavej med det smukke navn Platagekrogen i Trørød i Nordsjælland udbydes denne vidunderlige helårsgrund. Grunden ligger i et børnevenligt villakvarter i naturskønne omgivelser.

I disse fantastiske omgivelser får I nu mulighed for at realisere drømmen om at bygge et hus, lige efter eget hoved. Drømmer I om en arkitekttegnet etplansvilla eller et energi- og miljøvenligt hus, som passer ind i det omkringliggende landskab; en bolig, hvor der er taget højde for alle detaljer og den gode kvalitet, så er grunden her et oplagt valg.

Grunden, hvis areal udgør hele 1.204 kvm, er bebygget med en villa fra 1964 med tilbygning fra 1975, men da ejendommen ikke repræsenterer nogen værdi, sælges grund og ejendom som helårsgrund. Lokalplan nr. 49 giver køber mulighed for at bebygge grunden med 22 procent.

Her bliver I omgivet af skøn natur med et hav af gå- og løbeture lige udenfor døren. Maglemosen og Trørød Skov ligger begge i den umiddelbare nærhed. Her finder I vidunderlige skyggefulde stier på kryds og tværs og et dejligt dyreliv. I Trørød Skov kan I lade hunden løbe løs og rigtig være i sit es med mor og far på sidelinjen i rask trav eller med børnene på gåtur. På en rask cykeltur kommer I hurtigt ud til Øresund. Her ligger stranden og badebroerne og venter, både sommer som vinter, på at I kommer på besøg til en dukkert. Vedbæk Havn har friske fisk og hyggelige spisemuligheder, mens de resterende indkøb kan klares i enten Vedbæk eller på det lille lokale Trørød Torv, som har både en storartet bager, et velassorteret supermarked, lækker take-out restaurant og vinhandel.

Fra grunden er der nem adgang til motorvejen mod København, en køretur som kan klares på cirka 20 min. Ellers vil toget med glæde tage jer med på arbejde eller eventyr - Kystbanen kører fra Vedbæk St. til både København, Lufthavnen og Sverige.

Her får I en sjælden chance for selv at bestemme, hvordan I vil bo. Grunden og området kan ikke blive bedre, så hvorfor skal hjemmet ikke også være det bedste?

Vi står klar med yderligere information, så kontakt os endelig for en snak. Vi glæder os til at høre fra jer.

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.