Græsdammen 14, Holte

Ugeneret villa med plads til den store familie

Se bolig

Græsdammen 14,
2840 Holte

  • Solgt pris 5.365.000 kr.
  • Ejendomstype Villa
  • Energimærke D
  • Byggeår 1974
  • Grundareal 1301 m²
  • Boligareal 184 m²
  • Værelser 6
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Carportareal 30 m²

Charmerende familievilla, smukt indrammet af dejlig grøn have med plads til børnenes leg.

Nu udbydes denne skønne villa på 184 kvm med tilbagetrukket beliggenhed og plads til den store familie. Ejendommen byder på skøn opvokset have med mange sol- og lækroge, og er beliggende i et børnevenligt område med søde naboer. Området ligger naturskønt placeret mellem skove, marker og søer nord for Gammel Holte, og vi er ikke langt fra skønne naturområder, der indbyder til udendørs aktiviteter for hele familien som fx Søllerød Naturpark, Rude Skov og Høje Sandbjerg, der er oplagte destinationer for løbe-, cykel- eller rideture. Søllerød Golfklub og Egene Ridecenter ligger ligeledes i nærheden, og på kun 20 minutter i bil kan man være i København, eller man kan tage motorvejs-bussen til Nørreport Station. Desuden ligger Trørødskolen, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen er placeret på en fantastisk parklignende grund, der ligger helt ugeneret og privat. Grunden er på 1.301 kvadratmeter og fordeler sig på en dejlig forhave med buske, høje træer og flisebelagt indkørsel med overdækket parkering til to biler. Bagved huset finder man den store baghave, hvor der er masser af græs og flot beplantning, gamle træer og god plads til fodboldbane, trampolin eller andre aktiviteter for børnene. Rundt omkring i haven finder man også flere solkroge på små stenbelagte terrasser, så man kan nyde solen uanset tidspunkt på dagen. Sælgers familie har ejet grunden siden 1955, hvor de fik flyttet et sommerhus hertil fra Mothsvej i Søllerød. Villaen blev opført i 1974, og sommerhuset fungerer nu som stort, praktisk udhus og skur.

Det charmerende hus fremstår i god stand inde som ude. Centralt i huset - og der, hvor man helt naturligt vil tilbringe allerflest timer sammen i familien - ligger husets store og flotte køkken-alrum, som er indrettet med en stor køkken-ø med siddepladser og med god plads til et stort spisebord, så ungerne kan lave lektier, mens far eller mor forbereder aftensmaden i køkkenet. Om morgenen kommer der sol ind ad køkkenvinduerne, og om aftenen kan man nyde solen på terrassen mod vest, som man kommer til via dobbeltdøre fra køkken-alrummet, så man om sommeren nemt kan komme ud og spise aftensmad under åben himmel. Køkkenet er helt gennemført i stilen med flotte hvide profilerede fronter, der sammen med de nydelige hvidmalende trælofter leder tankerne hen på det franske landkøkken. Et stort amerikaner-køleskab er der også blevet plads til, dog uden at dette tager fokus i rummet, da køleskabet også har hvide fronter og derfor passer perfekt ind. Fra køkken-alrummet er der åben forbindelse til dagligstuen, som ligeledes inviterer til masser af familiært samvær og har udgang til terrassen og haven. Stueetagen byder ydermere på en rummelig og præsentabel entré, et praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, vask og god opbevaringsplads, et regulært soveværelse med dobbelt glasdør til haven og et badeværelse med brus og gulvvarme. Og så har huset to trapper til førstesalen, den ene fra entréen og den anden fra køkken-alrummet. Det giver god mulighed for at opdele etagen i en forældre- og en teenage-afdeling. På førstesalen finder man en repos med indbygget skab, et toilet og tre store værelse. Hele førstesalen er indrettet med loft til kip, og i værelserne er der Velux tagaltaner. Det værelse, der vender mod syd, har udgang til solrig altan. Førstesalen er renoveret i 2009.

Dette fantastiske hus er en oplevelse at komme ud og se! Her får du en atmosfære og stemning, som man ikke kan købe sig til. Børnene kan finde venner for livet i nabolaget, og der er masser af plads til gæster og selskaber både inde og ude. Alle hverdagens nødvendigheder ligger i kort afstand til ejendommen, som samtidig er naturskønt placeret. De nuværende ejere har virkelig passet på huset og haven, som alt sammen fremstår i indbydende og indflytningsklar stand, og tilsammen tilbyder denne ejendom de gode, trygge rammer, som man som børnefamilie ønsker sig.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Græsdammen 14,
2840 Holte