Rudersdalsvej 82, Holte

Totalrenoveret villa på 200 etagemeter

Se bolig

Rudersdalsvej 82,
2840 Holte

 • Solgt pris 6.900.000 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1931
 • Om- eller tilbygget 1978
 • Grundareal 934 m²
 • Boligareal 161 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Kælderareal 39 m²
 • Carportareal 34 m²

Totalrenoveret villa på 200 etagemeter med fantastisk lysindfald og skøn have

Drømmer I om en totalrenoveret villa med kort afstand til natur og skov, og stadig tæt på Københavns byliv? Går I efter et hus, der både er lyst, indflytningsklart og charmerende med pejs og forskudte plan? Og vil I gerne have "lige dét ekstra" som fx privat kælderafdeling til husets (kommende) teenager?

Alt dette – og mere til – er inkluderet i denne attraktive villa på Rudersdalsvej i Holte.

Her bydes I velkommen til et hjem, der først og fremmest er kendetegnet ved sit dejlige lysindfald og sin gode planløsning, som passer godt til familielivets behov. I stueplan får man to gode værelser til børnene med eget bad tilknyttet samt et forældresoveværelse i modsatte ende af huset, der både byder på god garderobeplads og tilmed har direkte adgang til eget lækre badeværelse med dobbelt brus.

Der er mange kvaliteter, som kan fremhæves ved boligen. Blandt de vigtigste finder man imidlertid stueetagens fantastiske fælles leverum, som på fineste vis er inddelt i forskellige niveauer og med frit udsyn til den svævende Morsø Pejs fra alle områdets vinkler. Rummet består af et stort køkken-alrum i åben forbindelse til stuen i forskudt plan. Med sollys fra tre vinkler (øst, syd og vest) er man sikret et fint lysindfald hele dagen, ligesom det er muligt at slå dørene op ud til terrasserne og haven flere steder. Køkkenet fra Svane er udført i velvalgte materialer med brede træskuffer, bordplade i Corian og massiv bambus samt attraktive gadgets, der tæller Quooker og affaldskværn.

Dertil kommer kælderen med egen indgang. Kælderen har et stort, lyst opholdsrum, som pt er indrettet som tv/hyggerum og gæsteværelse samt arbejdsplads. Med samme plankegulve som i resten af huset og to store vinduer er rummet virkelig en gevinst, og er oplagt som teenageafdeling. Derudover er der i kælderen et dejligt, nyt og virkelig praktisk bryggers/vaskerum med god arbejdsplads, vaskemaskine og tørretumbler.

Huset er totalrenoveret fra ende til anden og står i indflytningsklar stand med fokus på lækre og holdbare løsninger. Der er gulvvarme i huset, og de nye smukke Moland matlakerede plankegulve i slidstærkt eg, der præger boligen i både stue- og kælderplan, tilføjer en masse varme til alt det øvrige nye og hvide inventar. De synlige såvel som de "usynlige" detaljer er der styr på. Fx er der fræset ny el ind i hele boligen.

Også udvendigt præsenterer ejendommen sig fra sin bedste side. Haven ligger fredfyldt bag huset mod sydvest fint pakket ind i grønt. Herude venter flere dejlige nyanlagte terrasser, både en hævet træterrasse og en stenterrasse i niveau med huset, mens selve haven er godt etableret og lige til at gå til. En stor del af haven har været gravet op for at opgradere kloaksystemet og dermed være med til at fremtidssikre kælderen. Foruden græsplæne og solterrasser består udearealerne af en dobbelt carport og flere gode udhuse til redskaber, havemøbler og cykler.

Villaen er godt beliggende i Holte på Rudersdalsvej 82, som er en rolig vej med bump og en fartgrænse på 40 km/h. I gåafstand herfra ligger både Rude og Geels Skov, flere gode skoler samt indkøbsmulighederne i Holte Midtpunkt (Kvickly, Irma og Netto). Her får man også et godt udvalg af forskellige specialforretninger og fitness. Området er envidere kendt for sin hyggelige biograf og en velrenommeret italiensk restaurant, ligesom man alle søndage i sommerhalvåret kan gå en tur ned forbi det velbesøgte Søllerød Loppemarked.

Alt dette ligger med kort afstand til indfaldsvejen til København, og i gå-/cykelafstand til S-toget med kun 17 minutters kørsel til Hovedbanegården.

Vi ser frem til at høre fra jer og byde jer velkommen til denne kvalitetvilla, som ligger omgivet af natur og Holtes bycharme.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Rudersdalsvej 82,
2840 Holte